Designed By Dotcomwebdesign.com Powered By CMSimple.dk
 
 
 

Søsætning 2008

 

Lørdag d.26/4-08

 

Søsætning af  "THOR"

 

Der var mødt en del op til søsætningen af "THOR” Vi mødtes i værftet ca. kl. 09:00 hvor vi fik fordelt nogle opgaver imellem os. Der var tovværk der skulle gøres klar, stagene skulle sættes på masten, og sejlet sættes på råen. Der var nok at se til for alle. Derudover fik forreste del af vognen andre hjul, så vi ikke behøvede at frygte en punktering. Det ville jo være ret ærgerligt.

 

 

Vi fik hjælp til at spule mudder og dynd væk fra sommer-liggepladsen. CF-erne kom med nogle friske folk, med masser af kræfter (det var da vist også nødvendigt), en kraftig pumpe og en brandslange kan gøre alverdens ting. Der blev spulet masser af mudder og dynd væk, samtidig med at, der blev trænet i at manøvrere en slange medens de stod i vand til livet.

Enkelte blev meget fugtige, men de tog det alle med godt humør.

 

 

Det var tæt på at vi ikke kunne få "THOR" i vandet, da alle fra sejlklubben også gerne ville have deres både i. Men hen ad eftermiddagen blev der plads til os…

 

Vi fik kørt "THOR" ned til havnen, Bundpropperne blev skruet i og endelig kunne vi søsætte. Det gik ganske smertefrit.

 

 

 Alle gjorde en indsats og ”vupti”, så var "THOR" flydende. Derefter blev der lagt kræfter i, vi skulle lige ro over til vores egen bro. Med en frisk vind ind fra sydlig retning skal der roes godt til, og det blev der.

 

 

Da "THOR" endelig var kommet på plads, blev der holdt fælles møde. Alle havde gjort deres bedste for at få arbejdet udført.

 

           En god dags arbejde var vel overstået, og nu er det fyraften…

  

 

Jan Winding

 

 
 

Neessund Vikingeskibs Laug